Skip to main content
Door het verdwijnen van de bijlage Geniet in De Gelderlander houdt ook deze website op te bestaan. Artikelen over bijvoorbeeld uitgaan, lekker eten, uitgaanstips, cd-recensies en de agenda vindt u voortaan op dg.nl/uit-thuis.

Open Dag

Health & Wellnesscentrum
Info: www.julien.biz

 

Sport, Health & Wellnesscentrum Juliën heeft de stap gezet om te komen tot certificering als erkend Preventiecentrum. Hiervoor moeten diverse protocollen en een reeks van procedures in kaart gebracht worden. Medewerkers dienen breder opgeleid te worden, om te kunnen voldoen  aan de eisen om mensen met chronische aandoeningen te kunnen begeleiden.

Dit allen zijn zaken die Juliën verankert heeft in de organisatie en welke ook passen in de missie van het centrum; namelijk het helpen van mensen in de wijde regio zowel sportief, preventief als curatief aan hun gezondheid te werken en dit alle met innovatieve en kwalitatieve producten en diensten, in een sfeer van welkom zijn!
Waarbij de visie is dat sport en bewegen de gezondheid en de kwaliteit van het leven bevordert en daarom ook thuis hoort in ieders Lifestyle, net als eten, drinken en slapen!

Als 1e component is het protocol opgezet voor diabeten waarbij er multidisciplinair met fysiotherapeut (Fysiotherapie Sylvia Crum) en diëtist (diëtistenpraktijk Eetstijl) aan de slag wordt gegaan. De lengte van het diabetesprotocol en de intensiteit van inzetten van beweegaanbieder, fysio en diëtist, is afhankelijk van de gradatie van de klant als diabeet.

Op de Open Dag is er een speciale informatiebijeenkomst om 12.00 uur onder de noemer Diabetes Resultaat. Verder worden er op de Open Dag voorlichting gegeven om te stoppen met roken onder de noemer “Just Quit” (10.30 uur) en Sportief Afslanken (09.30 uur). 

Nieuwe reactie inzenden

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <br> <br /> <em> <b> <u> <i> <strong> <quote> <cite>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.