Skip to main content
Door het verdwijnen van de bijlage Geniet in De Gelderlander houdt ook deze website op te bestaan. Artikelen over bijvoorbeeld uitgaan, lekker eten, uitgaanstips, cd-recensies en de agenda vindt u voortaan op dg.nl/uit-thuis.

Tuinvogels herkennen

workshop olv mevr. A .Kemp
Info en aanmelden: 0315-236794.

U wilt de vogels beter leren kennen? En daardoor nog meer van vogels genieten? Met alleen een vogelboek in de hand is dat vaak lastig. U vindt hierin algemene en zeldzame vogelsoorten door elkaar heen. Maar welke vogel heeft u nu gezien? Anna Kemp (NatuurlijkBUITEN) leert u de vogels dichtbij huis en op het platteland én de vogelzang beter te (her)kennen. Het leuke hiervan is dat u daarna de vogels in uw tuin nog eerder op zult merken. Ook krijgt u allerlei tips om meer vogels in uw tuin te krijgen. Wat eten ze, waar nestelen of vinden ze een beschut plekje als er gevaar dreigt? En wanneer, waar en hoe u nestkastjes op kunt hangen.
Aan het eind van de ochtend maken we een wandeling door de natuurtuin en wie weet ziet of hoort u de vogelsoorten die we er aantreffen. U zult een schat aan vogelkennis opdoen waarmee u thuis zelf vol inspiratie aan de slag kunt gaan!
 De workshop wordt dit najaar 3 x gegeven op zaterdag 13 oktober, 17 november en op 8 december 2012 bij NatuurlijkBUITEN, Toldijk 11 te Sinderen.

Prijs:
€20.00

Nieuwe reactie inzenden

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <br> <br /> <em> <b> <u> <i> <strong> <quote> <cite>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.