Skip to main content
Door het verdwijnen van de bijlage Geniet in De Gelderlander houdt ook deze website op te bestaan. Artikelen over bijvoorbeeld uitgaan, lekker eten, uitgaanstips, cd-recensies en de agenda vindt u voortaan op dg.nl/uit-thuis.

Publiek speelt mee Huis Puck

ARNHEM - de Arnhemse theatergroep Kunst & Vliegwerk speelt zondag 20 januari in Huis van Puck aan de Klarendalseweg 193 in Arnhem een theatersportwedstrijd tegen Impromaniacs uit Krimpen aan den IJssel. De voorstelling is ook voor kinderen geschikt.

 

Theatersport is een vorm van improvisatietheater waarbij twee teams van vier spelers elkaar uitdagen tot het spelen van korte scènes. De ingrediënten worden gevraagd aan het publiek, bijvoorbeeld de plaats waar de handeling zich afspeelt of de relatie tussen de karakters.

 

Het is de bedoeling de toeschouwers constant te verrassen. Hilarische situaties worden afgewisseld met ingetogen stukjes en de spelers verzinnen ter plekke een lied als de pianist een melodie inzet.

 

De scènes worden beoordeeld door een panel van 'rechters', bestaande uit ervaren theatersporters. Als het nodig is vragen de rechters het publiek om een oordeel. Kunst & Vliegwerk speelt drie maal per jaar een thuiswedstrijd in Huis van Puck. De wedstrijd begint zondag om 15.30 uur. Reserveren: huisvanpuck.nl of tel. 026-4426538.


Nieuwe reactie inzenden

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <br> <br /> <em> <b> <u> <i> <strong> <quote> <cite>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.